Hallonparfait med choklad.
Gjorde ju 3 rätters till min familj innan pappa och min syster åkte till spanien, och här är recept på hallonparfaiten jag gjorde då, så himla god och enkel att göra (enligt mig själv iallafall) bara att man måste tänka på att göra den några timmar innan servering.

2 1⁄2 dl vispgrädde
4 dl hallon
3 st äggulor
1 dl florsocker
2 tsk kakao
1⁄2 dl flisad choklad
Gör så här:
Vispa grädden. Mosa hälften av hallonen och rör ihop med äggulor, florsocker och kakao. Blanda med grädden och häll i 4 glas. Frys 3-4 tim. Låt stå 30 min i kyl före servering. Garnera med flisad choklad och resten av hallonen.

2 1⁄2 dl vispgrädde
4 dl hallon
3 st äggulor
1 dl florsocker
2 tsk kakao
1⁄2 dl flisad choklad
Gör så här:
Vispa grädden. Mosa hälften av hallonen och rör ihop med äggulor, florsocker och kakao. Blanda med grädden och häll i 4 glas. Frys 3-4 tim. Låt stå 30 min i kyl före servering. Garnera med flisad choklad och resten av hallonen.
Trackback