GOD JUL !


mys med broder

 
 
efter en lång dag med all shopping inför julafton så myser jag med min fina bror, familjen fick oxå en för tidig jul klapp en dator wihoow :D
 
 

Livet leker

Volleyboll idag ju och tycker faktiskt de gick bra vi hade kul iallafall och 9B vann mot lärarna och mot alla lag känns super, och det roliga är att de flesta på skolan underskattar oss bara för att vi är en klass som är väldigt duktiga alltså på de flesta ämnen och därför tror de vi även är dåliga på sporter och sånt men där har dom FEL FEL FEL!
Tycker dagen har varit super bra och den kommer bli ännu bättre imorgon då vi först får jullov och sen blir det mys med mina flickor vad vi ska göra får ni se imorgon :)


tyck till !

Omröstningen Vad vill ni se mer av ? finns på fnul.se.
Skapa enkäter gratis och snabbt! (Gratis och ingen registrering krävs)


snart lov !

torsdag imorgon och det innebär VOLLEYBOLL kommer bli så sjukt kul det är de alla år och detta är de sista året så känns ju lite halv träligt men de är så det är, på fredag slutar vi redan klockan 11, sen blir de mys med mina fina flickor wiih sen va med älskling på kvällen awesome ! uppdaterar mer imorgon om hur det gick på volleybollen :)

Bild från förra året, dock inte samma lag i år.
måste säga att jag saknar brudarna a lot !


städning på g

kom hem ifrån skolan vid halv 5 fast vi egentligen slutade halv 3 men hade vissa saker att fixa med och det kommer bli super, eller hur flickor !? :)
nu är det städning som gäller så man får lite jul fint wiieh.

tillfällig header

gjorde en tillfällig header nu lite snabbt så de skulle se lite bättre ut men ser ni något fel är det bara att säga till!
nu ska jag sova iallafall hörs imorgon ♥

Börjar komma i ordning ت

som vanligt känner jag mig dum som inte bloggat på ett jädra tag men nu på riktigt sätter jag igång igen, har fixat med designen nu också är inte riktigt klar men det börjar komme på plats lovar att jag ska vara mer aktiv denna gången !