Min helg

Fredag: var hemma och kollade på idol och bara tog de lugnt och så åkte jag och emil ut en sväng med några kompisar rätt lång tråkigt men ändå rätt kul! 

Lördag: Var i Linköping och handlade lite med familjen fick med mig nya jeans hem, åkte sedan hem för att fixa iordning mig inför Rl festen, himla kul var de och lärde känna nya människor och fick vara med mina fina brudar tack alla som gjorde kvällen så himla bra! 

Söndag: bara varit hemma och varit lagom bakis men sånt man får ta, inte gjort ett skit idag känns de som!

Bilder ifrån i lördags.













Ny design

Ska fixa ny design så snart som möjligt när jag har tid och ork till det så blir nog bra ska även lägga upp lite mer foton men de får bli när jag skriver ifrån datorn för jag har inga bilder på mobilen och orkar inte fixa dom dit heller men ska snart försöka fixat! :)

Vinter?

Sitter på bussen påväg till skolan, det är -3 grader ute och svin kallt, det ät nog daga att ta på sig vinterjacka eller kanske overall,nej usch hemska vinter vill ha sommar hela tiden! 


Långa dagar

Kom hem vid 5 idag slutar 4 så blir väldigt långa och intensiva dagar, iochför sig är tisdagar väldigt kul eftersom vi får vara i köket och de är ju vad man vill göra när man går restaurang! Imorgon är de också en himla lång dag till klockan fyra sen buss hem och direkt till församlings hemmet och göra 9 tårtor tillsammans med Sabine as kul men är väl inte hemma förens vid 8 imorgon eller något men de gör inget för mig i och med att de är kul att göra tårtor, kan fixa bilder om jag kommer ihåg på tårtorna imorgon!
Bjuder på två bilder en på min fina klass och en på mig och moa som mästerkockar wie! :D



6 månader

Ett helt halv år har gått sedan jag bloggade sist kan inte fattat hur fort tiden går!
Nyss var jag en 9a som bekymrade mig över gymnasieval och nationella prov och allt vad de nu kan vara, och nu är jag här och har börjat gymnasiet i en super skola med as bra vänner trivs så himla bra och förresten så går jag restaurang och livsmedels programmet, vilket är ett skit kul program som jag trivs jätte bra på så tror dessa 3år kommer bli awesome!
Det värsta är bara att tiden går så himla fort eller ibland är de bra men ibland vill man bara stanna tiden så man bara kan göra exakt vad man vill utan några bekymmer men så enkelt är de ju tyvärr inte men man får ta dagarna som dem kommer och acceptera de som de är just nu! Hoppas ni alla mår bra och var inte rädda för att fråga om ni vill de jag tar emot de mesta och försöker svara på allt! :)


Börjar om på nytt.

Blev riktigt sugen på att börja blogga igen så nu sätter jag igång och denna gången på riktigt eller ska iallafall försöka, vill ju iallafall men har ju inte alltid tid och då blir de att man glömmer bort! Ska iallafall dela med mig av mina bilder och lite tips då och då och även min vardag och om mig själv.