Andra planer

Min helg blev inte som planerat men den blev helt okej ändå, skulle ha åkt till Emma i lördags men det blev inte så eftersom att hon blev sjuk så synd men de är ju sånt som kan hända :( 
Men jag gjorde de bästa av min lördag ändå det var ju som sagt öppet hus på skolan i lördags vilket var jätte kul och att få visa min familj hur vi gör i skolan och sånt jätte kul och så himla skönt att vi är lediga idag (måndag) efter öppethus så var jag mest hemma med familjen och åt god mat och sånt men sen åkte jag och min syster till hästholmen till Mirellah och där var i hos hennes bror och hans flickvän och även Ida vi hade himla trevligt tyckte jag även fast de inte hände så mycket så blev de ett gott skratt! :) blev även lite sura miner också pågrund av en visa person men jag tänker strunta fullständigt i den personen nu! 
Igår var jag på möte med styrelsen i jönköping jätte trevligt att få träffa alla och planera in aktiviteter inför 2014 vi fick även hos hotell frukost och Kina mat så himla gött så min söndag blev himla bra även fast de var tråk söndag!


Bild på dessert tallriken vi fick i skolan i torsdags! :)


Bild på hotell frukosten igår!




BRA HELG.

Kommer bli en sjukt bra helg, på Lördag är de först Öppet Hus i skolan så ni får jätte gärna komma dit om ni känner för de och smaka på lite smakprover. och smått och gått och de är verkligen en skola värd att besöka så jag uppmanar er att iallafall komma och kolla och framförallt till er som snart ska välja Linje och skola.

Efter öppethus ska jag åka direkt till Emma, min kusins flickvän, hon är som en stora syster till mig och vi kan prata om allt så de ska bli kul att få komma till henne nu igen och sova hos henne super, längtar alla redan men som tur är de redan torsdag imorgon så bara två dagar kvar till lördag så de kommer gå fort.
 
 
Bild på mig och Emma och en på bara Emma! :)

 
 
 

Hallonparfait med choklad.

Gjorde ju 3 rätters till min familj innan pappa och min syster åkte till spanien, och här är recept på hallonparfaiten jag gjorde då, så himla god och enkel att göra (enligt mig själv iallafall) bara att man måste tänka på att göra den några timmar innan servering.
 


2 1⁄2 dl vispgrädde
4 dl hallon
3 st äggulor
1 dl florsocker
2 tsk kakao
1⁄2 dl flisad choklad


Gör så här:

Vispa grädden. Mosa hälften av hallonen och rör ihop med äggulor, florsocker och kakao. Blanda med grädden och häll i 4 glas. Frys 3-4 tim. Låt stå 30 min i kyl före servering. Garnera med flisad choklad och resten av hallonen.
 
 

ULLLARED

Var i Ullared i Lördags sååå KUL älskar ullared, hittade faktiskt en hel del, eller det gör jag ju alltid när jag åker dit blir oftast lite för mycket än vad man egentligen behöver men alltid lika kul att komma hem med något nytt. 
Kanske lägger upp bilder på vad jag köpte någon dag så ni får se.
Ska förresten till ullared snart igen med mammi och pappi då såå kul, bara att det svider lite sådär i plånboken :o 

Bild ifrån nollnings festen, mina fina tjejer ni betyder så himla mycket! :*
 
 

praktik

blev inte så mycket bloggande som jag trodde men jag var ute på praktik förra veckan och jag var i Linköping på Nationernas hus, och jag började tidigt på morgonen och slutade sent så var inte hemma förens sent på kvällen och då orkade inte jag någonting duschade inprincip bara och gick och la mig för jag var helt slut efter en dag på praktiken. Men nu är jag ``piggare´´ igen! Nu är jag inne i restaurangen på skolan och har hand om vegetariska helt ensam, vilket är roligare än jag trodde men de kan bli väldigt lång tråkigt när de inte finns något att göra och man bara får stå och vänta. Men idag gjorde jag en vegetarisk Lasagne och jag blev så glad för en tant som hade beställt min vegetariska Lasagne sa att de var den godaste hon ätit i hela sitt liv och då blir man så himla glad och självförstroendet höjs till toppen. :D 


Bild ifrån när vi var på storan på studiebesök.

 
 

Dåligt bloggande igen

Har ju inte bloggat nu på två veckor så har lite jag kan skriva om nu på bloggen!

Förra veckan alltså vecka 43 så var det första veckan vi hade praktik vi gick ut i restaurangen på skolan och veckan var så himla rolig och jag var köksmästare vilket var super kul var as nervös första dagen men sen rullade allt på kanon och med alla underbara människor runt omkring så blev de skit bra! Kan skriva mer om detta i ett eget inlägg!





Nu denna vecka som var nu alltså vecka 44 har jag för det mesta bara varit hemma och haft mys tillsammans med min fina familj har bland annat haft kalas för mina syskon som blev 11år i måndags! 
Jag har också varit med Ellinor min barndomsvän så himla kul att få vara med henne och prata ut om saker och bara ha mys tillsammans :)!
Sen så var de ju halloween så vi hade en halloween fest hemma igår (lördag) de var himla kul min moster med familj kom och min kusins tjej kom och min morbror med familj kom en liten stund det var jätte kul och vi åt god mat och efterrätt och körde lite tips promenad och bara umgicks super kul! 
Idag har jag varit hos Emils farmor och ätit jätte trevligt som vanligt och så fick vi jätte god mat och efterrätt på det! 

Mitt lov har varit as bra och jag har umgåtts med underbara människor som gjort de så bra! 

En bild på mig ifrån igår visste inte vad jag skulle va så fick bli något bara ;) 




Bild på mina syskons tårta HAHHA skit fula men har ingen fantasi!






TRUE